Пятница, 03.01.2025, 04:57
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Новий смартфон! - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Новий смартфон!
ViktorrДата: Вторник, 04.10.2022, 09:36 | Сообщение # 1
6 РАЗРЯД
Статус: Offline
На що звертати увагу при виборі телефону? Я люблю фотографувати, знімати відео, сидіти в Тик-току і Instagram. Який телефон мені підійде? Мені поки імпонують найбільше Айфони.

AlfreddДата: Вторник, 04.10.2022, 09:38 | Сообщение # 2
1 РАЗРЯД
Якщо ви не з числа тих, хто без проблем може викласти 1000$ за новинку від Apple, то при виборі слід відштовхуватися саме ціни. За таку суму можна купити якісну модель телефону від Самсунг.

ErniZikДата: Вторник, 04.10.2022, 09:39 | Сообщение # 3
5 РАЗРЯД
Раджу вам перед покупкою телефону ознайомитися з оглядами бажаного телефону, благо в інтернеті їх предостатньо. Всякі обори від блогерів, відео - огляди і таке інше.

DrevonskiyДата: Вторник, 04.10.2022, 09:41 | Сообщение # 4
1 РАЗРЯД
Цитата ErniZik ()
Раджу вам перед покупкою телефону ознайомитися з оглядами бажаного телефону, благо в інтернеті їх предостатньо. Всякі обори від блогерів, відео - огляди і таке інше.
Дивіться на процесор, щоб він був як мінімум на 6 ядер. Адже процесор в смартфоні є серцем, від якого залежить, наскільки спритно пристрій буде працювати.
Зверніть увагу на діагональ і камеру. Оптимальну діагональ екрану кожен вибирає, виходячи з власних потреб, тому відразу переходимо до дозволу. Якщо ви вибираєте телефон, відштовхуючись принципу ціна/якість, то кращим варіантом стане Full HD, мені за характеристиками подобається Apple iPhone 12 https://zhuk.ua/smartfony/ собі такий придбав.

Emili1661Дата: Четверг, 01.12.2022, 12:00 | Сообщение # 5
ЛЮБИТЕЛЬ
Я считаю, что самый хороший и современный производитель смартфонов, это компания Apple. Они уже много лет занимают лидирующую позицию по изготовлению и продаже мобильной техники во всем мире. Телефоны этого производителя современные и оснащены всеми необходимыми функциями. Поэтому если вам нравиться фотографировать и снимать видео, то купите себе iphone 14. На сайте интернет магазина Технобот можно купить оригинальную техник у этого производителя за разумной ценой. Подробнее на сайте узнаете о цене, о характеристиках каждой модели и так далее.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2025