Як оформити спадщину
|
|
Лидор | Дата: Понедельник, 09.01.2023, 23:34 | Сообщение # 1 |
5 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Скажіть, як правильно оформити спадщину у місті Дрогобичі? Помер дідусь, який жив сам у квартирі та залишив мені її після смерті, я можна сказати єдиний спадкоємець. Які документи потрібно зібрати для оформлення спадщини і скільки це буде коштувати приблизно.
Сообщение отредактировал Лидор - Понедельник, 09.01.2023, 23:35 |
|
| |
Gramil | Дата: Понедельник, 09.01.2023, 23:41 | Сообщение # 2 |
5 РАЗРЯД
| Вам потрібно звертатися до нотаріуса, можете до державного у місті Дрогобич або до приватного нотаріуса. І ще один момент, важливо подати всі документи на оформлення не пізніше ніж через півроку від дня смерті дідуся
|
|
| |
Клин | Дата: Вторник, 10.01.2023, 00:06 | Сообщение # 3 |
5 РАЗРЯД
| А може, у вас є заповіт від діда? Якщо є, то процедура значно спрощується. Щодо вартості послуги нотуріуса та оформлення документів, то в кожному випадку вона різна, але в будь-якому випадку зараз це не дешево.
|
|
| |
Карамбулкул | Дата: Вторник, 10.01.2023, 00:21 | Сообщение # 4 |
5 РАЗРЯД
| Сейчас оформить наследство совсем не дешево, многие даже берут кредиты, чтобы уплатить государственные пошлины, услуги конторы и прочее. А если еще в процессе оформления возникают какие-либо сложности или появляется еще один наследник, цена увеличивается. Думаю, вам нужна консультация юриста. Советую обратиться к этому нотариусу в Дрогобыче https://notarius-ua.top/notariusy-drogobych/
|
|
| |