Воскресенье, 05.01.2025, 09:16
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Як вибрати литі диски на авто! - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як вибрати литі диски на авто!
DrevonskiyДата: Пятница, 13.01.2023, 10:26 | Сообщение # 1
1 РАЗРЯД
Статус: Offline
Мені здається це проблема у кожного любителя литих дисків із радіусом більше 15, дуже складно знайти нормальний товар, тому допоможіть мені розібратися з покупкою, де можна купити такі?

AlfreddДата: Пятница, 13.01.2023, 10:27 | Сообщение # 2
1 РАЗРЯД
Так, такі диски дуже круто виглядають, і можна було б непогано визначиться з дизайном, але потрібно дивитися на розмовку, таку як ви хочете підходить до багатьох іномарк, як Шкода Мерседес, Ауді, тому вже які вам більше сподобається, і не забувати про якість .

ViktorrДата: Пятница, 13.01.2023, 10:28 | Сообщение # 3
6 РАЗРЯД
Свої диски я замовляв по інтернету, і кілька разів мені приходили не ті, тому зараз я намагався купувати тільки в автомагазинах, та там треба чекати товар, тому що постачання у них не часто, але можна побачити що купуєш, а не тикати пальцем у небо, це моя думка така, а ви обирайте самі.

ErniZikДата: Пятница, 13.01.2023, 10:30 | Сообщение # 4
5 РАЗРЯД
Цитата Viktorr ()
Свої диски я замовляв через інтернет, і кілька разів мені приходили не ті, тому зараз я намагався купувати тільки в автомагазинах, та там треба чекати товар, тому що постачання у них не часто, але можна побачити що купуєш, а не тикати пальцем у небо, це моя думка така, а ви обирайте самі.
Здрастуйте, я вас розумію, тому що раніше був такий же як і ви, боявся купувати що б не обдурили, але зараз тільки в мережі та замовляю, вже два комплекти купив собі литих дисків R16 https://avtodiski.net.ua/ua/disk/tip-litye тут, місце перевірене і має безліч переваг, вам сподобається, раджу.
Хорошим бонусом є те, що часто хороші акції трапляються і можна потрапити на нормальну знижку, і непогано заощадити, тому раджу і вам. Плюс прикольні моделі можна знайти.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2025