Воскресенье, 20.07.2025, 18:06
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Стоматолог в Києві - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Стоматолог в Києві
КлинДата: Четверг, 23.02.2023, 13:05 | Сообщение # 1
5 РАЗРЯД
Статус: Offline
Народ, підкажіть нормальну стоматологічну клініку в Києві, з досвідченими уважними лікарями та демократичними цінами. У мене спірна ситуація, не знаю, що мені робити із зубом мудрості, лікувати його чи видалити, бо він частенько мене непокоїть? Як нині стоматологи надходять із зубами вісімками?

КарамбулкулДата: Четверг, 23.02.2023, 13:10 | Сообщение # 2
5 РАЗРЯД
Якщо він вас часто турбує, то однозначно потрібно його позбутися. Від зубів мудрості одні проблеми і часто, якщо такий зуб прорізався, він завдає багато проблем і мук. Але краще з цього приводу проконсультуватися з лікарем

МарикДата: Четверг, 23.02.2023, 13:15 | Сообщение # 3
ЛЮБИТЕЛЬ
Щоб зрозуміти чи потрібно зуб видаляти, потрібно спочатку робити рентген і на підставі знімка приймати рішення. Якщо зуб не врятувати, якщо він прогнив або просто його положення в зубному ряду неправильне, то видаляти. Але якщо ще реально пролікувати, то лікуєте, чи встигнете видалити завжди. Краще зверніться в в Києві в цю стоматологію, там працюють справжні фахівці ідопоможуть або проконсультують вас в вашому питанні https://kutsdental.com.ua/

ЛидорДата: Четверг, 23.02.2023, 13:19 | Сообщение # 4
5 РАЗРЯД
Сейчас не у всех людей прорезаются зубы мудрости,хотя и есть зачатки. Мне лично не очень повезло, у меня прорезалось все 4 зуба и доставили мне не мало проблем когда прорезались.  Лечить такие зубы сложно, но и как оказалось удалить тоже проблематично, особенно если они в верхнем ряду и расположены неправильно.  Я советую вам избавиться от зуба мудрости, чтобы вас не советовал врач стоматолог

алена90322Дата: Среда, 31.05.2023, 09:14 | Сообщение # 5
ЛЮБИТЕЛЬ
Мне были установлены виниры на зубы https://osadchyclinic.com.ua/ru/ustanovka-viniriv/ , которые были повреждены и имели неестественный цвет. Я очень довольна изменением. Мои зубы выглядят прекрасно, и я получила много похвал за мою улыбку. Виниры были качественно изготовлены и прекрасно интегрировались с моими собственными зубами.Я думаю это стоит того, лучше один раз заплатить и быть с красивыми зубами.

Anton_LernerДата: Воскресенье, 22.06.2025, 21:08 | Сообщение # 6
5 РАЗРЯД
Я з дітьми шукав клініку, де не буде страху, а буде турбота. Софіївська Борщагівка стоматологія https://www.uvi.dental/ виявилась саме такою. Малий навіть не помітив, як йому зубчик запломбували. А я просто щасливий, що знайшов таких хороших лікарів. Усім знайомим тепер раджу лише сюди.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2025