Воскресенье, 22.12.2024, 08:50
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Ставки на лігу чемпіонів - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ставки на лігу чемпіонів
TurboДата: Суббота, 27.05.2023, 21:28 | Сообщение # 1
ЛЮБИТЕЛЬ
Статус: Offline
Я так дивлюся, що Манчестер Сіті набрав такий непоганий перебіг. Просто розриває всіх. Я думаю, що у фіналі ліги чемпіонів Інтер просто не має шансів. Ось хочу пару ставок поставити саме на Мансіті. А в якій конторі найкраще ставити на Лігу чемпіонів?

BlinkДата: Суббота, 27.05.2023, 22:32 | Сообщение # 2
ЛЮБИТЕЛЬ
Та я б не був таким категоричним. Інтер має дуже гарний захист. І не факт, що не переграють на контратаках. Скільки вже років поспіль Мансіті є фаворитом Ліги Чемпіонів, а жодного разу так і не переміг у ній.

TaniarДата: Воскресенье, 28.05.2023, 00:07 | Сообщение # 3
ЛЮБИТЕЛЬ
Я, якщо чесно, то не люблю ставити такі матчі. Вони реально не передбачувані. Взяти тогорічний фінал навіть. Всього один гол закатали Реал та Ліверпуль. Хоча в півфіналах вони грали в тому ж МанСіті і Вільярреалом. За рік до цього слабкий на той момент Челсі обіграв той самий МанСіті в один м'яч, просто поставивши глуху оборону. Загалом важко щось у таких матчах передбачати. Особисто я ставити не буду. А ви якщо хочете почитайте й інші застереження про ставки на футбол у Лізі Чемпіонів тут https://sport-booking.com.ua/stavki-....mpіonіv . А далі все лише у ваших руках.

NorweДата: Воскресенье, 28.05.2023, 00:19 | Сообщение # 4
ЛЮБИТЕЛЬ
Я ставлю невеликі суми, але ризиковані результати. Я так помітив, що останні 3 фінали ЛЧ закінчувалися з рахунком 1-0. Та й до цього, якби не гол Ліверпуля на останніх хвилинах, то також був би 1-0. От і ризикну сотню гривень поставити на точний рахунок. Тим більше, що у Фавбет та 1хбет коефіцієнти на це непогані.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2024