Ставки на лігу чемпіонів
|
|
Turbo | Дата: Суббота, 27.05.2023, 21:28 | Сообщение # 1 |
ЛЮБИТЕЛЬ
Статус: Offline
| Я так дивлюся, що Манчестер Сіті набрав такий непоганий перебіг. Просто розриває всіх. Я думаю, що у фіналі ліги чемпіонів Інтер просто не має шансів. Ось хочу пару ставок поставити саме на Мансіті. А в якій конторі найкраще ставити на Лігу чемпіонів?
|
|
| |
Blink | Дата: Суббота, 27.05.2023, 22:32 | Сообщение # 2 |
ЛЮБИТЕЛЬ
| Та я б не був таким категоричним. Інтер має дуже гарний захист. І не факт, що не переграють на контратаках. Скільки вже років поспіль Мансіті є фаворитом Ліги Чемпіонів, а жодного разу так і не переміг у ній.
|
|
| |
Taniar | Дата: Воскресенье, 28.05.2023, 00:07 | Сообщение # 3 |
ЛЮБИТЕЛЬ
| Я, якщо чесно, то не люблю ставити такі матчі. Вони реально не передбачувані. Взяти тогорічний фінал навіть. Всього один гол закатали Реал та Ліверпуль. Хоча в півфіналах вони грали в тому ж МанСіті і Вільярреалом. За рік до цього слабкий на той момент Челсі обіграв той самий МанСіті в один м'яч, просто поставивши глуху оборону. Загалом важко щось у таких матчах передбачати. Особисто я ставити не буду. А ви якщо хочете почитайте й інші застереження про ставки на футбол у Лізі Чемпіонів тут https://sport-booking.com.ua/stavki-....mpіonіv . А далі все лише у ваших руках.
|
|
| |
Norwe | Дата: Воскресенье, 28.05.2023, 00:19 | Сообщение # 4 |
ЛЮБИТЕЛЬ
| Я ставлю невеликі суми, але ризиковані результати. Я так помітив, що останні 3 фінали ЛЧ закінчувалися з рахунком 1-0. Та й до цього, якби не гол Ліверпуля на останніх хвилинах, то також був би 1-0. От і ризикну сотню гривень поставити на точний рахунок. Тим більше, що у Фавбет та 1хбет коефіцієнти на це непогані.
|
|
| |