Среда, 04.12.2024, 23:55
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Який смартфон обрати у 2023 році? - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Який смартфон обрати у 2023 році?
AlfreddДата: Пятница, 02.06.2023, 21:06 | Сообщение # 1
1 РАЗРЯД
Статус: Offline
Доброго вечора всім! Я вчора загубив свій смартфон, тому хочу купити новий. Порадьте мені якісний смартфон з хорошими характеристиками, але при цьому по середній ціні. Також буду вдячний, якщо порадите магазин де його купувати.

DrevonskiyДата: Пятница, 02.06.2023, 21:10 | Сообщение # 2
1 РАЗРЯД
Важливо щоб ти визначився, яку суму ти готовий витратити на смартфон, та вже відштовхуватися від неї. Смартфонів які не так давно вийшли багато, є навіть не дуже дорогі, але з непоганими характеристиками. Можу підказати інтернет-магазин, де величезний вибір смартфонів і хороші знижки.

AlfreddДата: Пятница, 02.06.2023, 21:23 | Сообщение # 3
1 РАЗРЯД
Витратити на купівлю смартфона я готовий приблизно 10 тисяч гривень. Порадь мені смартфон з цієї цінової категорії, та щоб рік випуску був 2023 року. Завчасно вдячний за допомогу!

DrevonskiyДата: Пятница, 02.06.2023, 21:28 | Сообщение # 4
1 РАЗРЯД
Рекомендую придбати смартфон Xiaomi Poco X5 5G 6/128GB Green https://zhuk.ua/smartfony/ в інтернет-магазині Жжук. Цей смартфон має вражаючі характеристики, включаючи 5G підтримку для швидкого інтернету, що забезпечить швидке завантаження вебсторінок та потокове відтворення відео. З місткістю пам'яті 128 ГБ, ви зможете зберігати багато фотографій, відео та інших файлів без проблем. Він якраз як ти хочеш випущений у 2023 році. На дану модель діє не погана знижка, тому встигни купити його вигідно.
Прикрепления: 8597127.webp (11.0 Kb)

DavikДата: Пятница, 04.08.2023, 15:09 | Сообщение # 5
6 РАЗРЯД
Всі зараз на новинки налаштовані. А як же старіші моделі?

HasolДата: Пятница, 04.08.2023, 16:32 | Сообщение # 6
5 РАЗРЯД
З перевірених часом та особисто мною я можу порадити Айфон 11 про https://blog.comfy.ua/ua....pro-max - ось читайте про цей телефон деталі. Тут вказані та описані всі переваги саме одинадцятої версії різних модифікацій. Ці відмінності незначні, проте вони є. В таблиці для зручності це виведено окремо.

BasДата: Четверг, 28.09.2023, 20:20 | Сообщение # 7
ЛЮБИТЕЛЬ
А я свой Iphone в Одессе в магазине Fopi купил. Доставка практически во все города Украины есть, поэтому заходите и выбирайте. Здесь доступные цены, очень выгодные для покупателя и доступны разные варианты оплаты. Мне нравится, что оплата возможна даже в криптовалюте, а это возможно не во всех магазинах.

LiliannaДата: Вторник, 19.12.2023, 11:18 | Сообщение # 8
ЛЮБИТЕЛЬ
З перевірених часом та особисто мною я можу порадити Айфон 11 про https://blog.comfy.ua - ось читайте про цей телефон деталі. Тут вказані та описані всі переваги саме одинадцятої версії різних модифікацій. Ці відмінності незначні, проте вони є. В таблиці для зручності це виведено окремо.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2024