Alfredd | Дата: Четверг, 29.06.2023, 11:03 | Сообщение # 1 |
 1 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Интересуют новости по футболу в Испании, где такие найти можно?
|
|
| |
seren | Дата: Четверг, 29.06.2023, 19:39 | Сообщение # 2 |
 5 РАЗРЯД
| Тоже новости по Ла Лиге интересуют. И так здорово, что вот тут https://www.ua-football.com/foreign/spain можно посмотреть новости по Чемпионату Испании по футболу 2023-2024. Часто захожу на этот спортивный портал чтобы посмотреть футбол онлайн и узнать все последние новости по футболу и другим видам спорта.
|
|
| |
MykhailoBilous | Дата: Пятница, 30.06.2023, 09:17 | Сообщение # 3 |
 ЛЮБИТЕЛЬ
| Hello everyone! I'm new around here, but not new to the subjects discussed. I've always appreciated the knowledgeable and respectful dialogues that happen here. Looking forward to joining in!
|
|
| |
Xavi | Дата: Четверг, 24.04.2025, 08:43 | Сообщение # 4 |
 6 РАЗРЯД
| Як можна зараз багато де почути, що наш світ не може без новин, а людина не може без усвідолення ясностні своїх дій, то це суцільна правда, бо саме завдяки новинам, ми можемо дізнаватися більше, а також більш чіткіше усвідомлювати, що саме відбувається в світі навколо. Я дуже радий, що можу використовувати новинний портал kyivtime.co.ua, котрий неаби як змінив моє життя, бо до нього, я навіть подумати не міг, що може бути таке різномаїття інформації. Завдяки ним, я зміг більше дізнатися про події в столиці, та про цікаві факти, котрі супроводжують столицю. До прикладу, я нещодавно дізнався про те, як у Києві будували монорейку https://kyivtime.co.ua/nezvych....noreyku, мені як киянину було дуже цікаво дізнатися більше, бо ці без перебільшення історичні події перехоплюють подих. Загалом, я дуже радий тому, що користуюся саме їх порталом новин, бо вони довели своєю працею та якістю, що саме вони є найкращим новинним порталом країни.
|
|
| |