вивчення нумерології чи астрології
|
|
Drevonskiy | Дата: Среда, 22.11.2023, 12:25 | Сообщение # 1 |
1 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Привіт друзі! Чув, що дехто з вас займається вивченням нумерології чи астрології. Я цікавлюся, як ці методи можуть допомогти у плануванні свого дня та повсякденного життя. Чи є серед вас ті, хто звертався за порадою до чисел або зірок? Які зміни вони внесли у ваше життя, і чи варто спробувати?
|
|
| |
Alfredd | Дата: Среда, 22.11.2023, 12:50 | Сообщение # 2 |
1 РАЗРЯД
| Привіт, форумчани! Як людина, яка завжди цікавилася загадковим та невідомим, я вирішив спробувати консультації астролога та таролога на tareus Моя ситуація була пов'язана з важливими життєвими рішеннями, і я шукав допомоги в розкритті шляху. Зараз я можу вам сказати - це було дійсно цікавий та освітлюючий досвід! Почавши з астрологічної консультації, я отримав докладний аналіз своєї натальної карти. Астролог зрозуміло пояснив вплив планет та їхні аспекти, допомігши мені розкрити ті аспекти життя, які потребують особливої уваги.
|
|
| |
BoRnOn | Дата: Пятница, 15.12.2023, 13:15 | Сообщение # 3 |
ЛЮБИТЕЛЬ
| Не маю досвіду в цих напрямках, але для навчання раджу взяти до уваги ресурс, де великий вибір книг та підручників з різних предметів. Я ціную якість перевидань та актуальність інформації, яку вони містять. Ціни в магазині завжди доступні, а при замовленні не треба хвилюватися про упаковку, оскільки книги https://book.sumy.ua/ завжди надійно забезпечуються упаковкою. Ще одним плюсом є швидка доставка - купуючи в "Університетська книга", ви отримуєте свої замовлення без затримок!
|
|
| |