Четверг, 28.11.2024, 11:37
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Проблема з зубами - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Проблема з зубами
KebirДата: Воскресенье, 19.01.2020, 11:37 | Сообщение # 1
6 РАЗРЯД
Статус: Offline
Останнім часом мене став турбувати зубний біль, дещо - де утворився карієс, постійно доводиться пити знеболюючі таблетки. А проблема в тому, що мій знайомий стоматолог, до якого постійно звертався з таких питань, виїхав за кордон на постійне місце проживання. Загалом, мені терміново потрібен  досвідчений тлумачний лікар - стоматолог. І ось натрапив в інтернеті на стоматологічну клініку Symmetrica у Львові https://symmetrica.ua/ . Ніхто з Вас випадково не стикався з цією клінікою, наскільки якісно і професійно обслуговують в цьому місці? Де на вашу думку найкраще лікувати зуби, що мені порадите?

Сообщение отредактировал Kebir - Воскресенье, 19.01.2020, 11:38

LokysДата: Воскресенье, 19.01.2020, 11:44 | Сообщение # 2
ЛЮБИТЕЛЬ
Ви знаєте, ось саме в цю стоматологічну поліклініку ще не доводилося звертатися. Але в таких ситуаціях зазвичай сам насамперед читаю відгуки клієнтів про необхідні організації.

MiltonДата: Воскресенье, 19.01.2020, 11:47 | Сообщение # 3
ЛЮБИТЕЛЬ
Коли у самого будь-які проблеми з зубами, то звертаюся до поліклініки за місцем проживання, де записуюся на прийом до стоматолога. І мене цілком влаштовує таке лікування зубів, тим більше, по грошах виходить недорого. Чому б і вам так не зробити.

TimonДата: Воскресенье, 19.01.2020, 11:50 | Сообщение # 4
6 РАЗРЯД
Вже не один рік користуюся послугами свого сімейного приватного стоматолога, якщо в цьому є необхідність. Так мій стоматолог має великий досвід роботи, лікує зуби дуже навіть якісно. Може і вам дати його номер телефону?

ZlacДата: Воскресенье, 22.03.2020, 15:13 | Сообщение # 5
ЛЮБИТЕЛЬ
Треба до лікаря йти

HamachДата: Воскресенье, 22.03.2020, 15:43 | Сообщение # 6
5 РАЗРЯД
обязательно нужно будет попробовать

valery11Дата: Среда, 21.10.2020, 15:51 | Сообщение # 7
6 РАЗРЯД
У меня тоже были проблемы с зубами, они стали крошиться , а еще я стала терять в весе.. Испугалась не на шутку, но мне врач,  очень грамотный и хороший посоветовал витамины для набора веса . И вы не поверите, через неделю и эмаль окрепла, и боли зубной не было, да и вес нормализовался. В общем, от питания все зависит..)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2024