Понедельник, 25.11.2024, 07:53
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Де можно зареєструвати домен ua? - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можно зареєструвати домен ua?
maksimpetrovДата: Понедельник, 04.10.2021, 13:11 | Сообщение # 1
5 РАЗРЯД
Статус: Offline
Всім доброго дня, хлопці, у мене є магазин автомото запчастин, і я подумав, що можна відкрити інтернет-магазин. Так, як я колись проходив комп'ютерні курси й трохи розбираюся в цьому, спробую зробити сайт сам. Тільки ось, Підкажіть, де можна зареєструвати домен ua?

ArtemFonotosДата: Понедельник, 04.10.2021, 13:14 | Сообщение # 2
6 РАЗРЯД
Ідея й насправді дуже гарна, я сам, більшою мірою роблю закупівлі запчастин в інтернеті, так, як ціни набагато менші ніж у магазинах. Тому вважаю, це буде прибуткова справа.

VladisslavДата: Понедельник, 04.10.2021, 13:22 | Сообщение # 3
6 РАЗРЯД
Всім привіт, зазвичай сайти для інтернет-магазину роблять за єдиним принципом, тому це буде зробити легко, якщо щось не буде виходити, то можна подивитися приклади робіт на ютуб. А знайти надійний домен дуже не просто, я, коли відкривав свій інтернет-магазин, перерив багато інформації та відгуків в інтернеті. Подивіться, зареєструвати домен ua для інтернет-магазину, можна тут https://rx-name.ua/domains/tld/ua

VoronnДата: Понедельник, 04.10.2021, 13:41 | Сообщение # 4
6 РАЗРЯД
Наскільки мені відомо, домен ua, можна зробити самому, тим більше якщо ви розбираєтеся в цих питаннях. Інша справа, якщо ви не хочете морочитися, тоді купуйте в інтернеті.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2024