Четверг, 26.02.2026, 01:32
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Ветеринарная клиника в Киеве - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ветеринарная клиника в Киеве
VoronnДата: Суббота, 20.11.2021, 11:07 | Сообщение # 1
6 РАЗРЯД
Статус: Offline
Всем привет, ребята, нужна ваша помощь, недавно наша овчарка привела троих щенков, им уже примерно по месяцу. И я так думаю, что их нужно вакцинировать от всякой там чумы и др. инфекций. Посоветуйте, где в Киеве это можно сделать?

KiraArsenievaДата: Суббота, 20.11.2021, 11:14 | Сообщение # 2
ЛЮБИТЕЛЬ
Да, в принципе, я думаю, что можно прозвонить и записаться в любую ближайшую к вам ветеринарную клинику на прививки, а их сейчас в Киеве довольно-таки много.

maksimpetrovДата: Суббота, 20.11.2021, 11:32 | Сообщение # 3
5 РАЗРЯД
У меня, лет десять назад, когда была собака, я покупал нужную вакцину в ветеринарной аптеке и сам делал прививку, ну это, если вам не нужен сертификат о вакцинации.

VladisslavДата: Суббота, 20.11.2021, 11:55 | Сообщение # 4
6 РАЗРЯД
Всем доброго дня, ребята, я считаю, что вам следует не экономить, и не заниматься самодеятельностью, а обратиться в квалифицированную ветеринарную клинику и сделать качественную вакцинацию своим щенкам, они, кстати, обязательно дадут сертификат о вакцинации животного. Можете обратиться, к примеру, в клинику "Друг" https://www.vetdrug.com.ua/sobaki/709-vaktsinatsiya-3.html

amaksimovaДата: Вторник, 07.12.2021, 23:17 | Сообщение # 5
6 РАЗРЯД
С радостью поделюсь опытом, надо было сделать вакцину кошечке и в новом городе мы только после переезда, я искала несколько клиник и меня заинтересовала одна https://vet-call24.com.ua/uslugi/vaktsinatsiya-koshek они выезжают и делают вакцинацию кошек на дому, то есть мне не пришлось искать адреса, ветеринар приехал ко мне домой, осмотрел кошечку и тогда уколол вакцину, с тех пор мы обследуемся только у этого ветеринара.

SakuraSДата: Среда, 22.02.2023, 17:46 | Сообщение # 6
5 РАЗРЯД
Я завжди звертаюсь тільки в клініку А-Вет , там надають всю необхідну допомогу кожному домашньому улюбленцю. І проводять необхідні процедури. Особливо якщо вам потрібна УЗД для домашніх тварин у Києві , тоді точно варто туди звернутись. Проблем ніяких виникнути не повинно.

Moreno55Дата: Воскресенье, 22.02.2026, 15:26 | Сообщение # 7
ЛЮБИТЕЛЬ
Вітаю, вітаю з поповненням — це завжди приємні, але й відповідальні клопоти. Ви правильно думаєте: у віці близько 4–6 тижнів цуценят уже варто показати ветеринару і планувати перші вакцинації. Зазвичай у Києві це роблять у ветеринарних клініках, де є досвід роботи саме з цуценятами: лікар спочатку оглядає малюків, оцінює їхній стан, вагу, слизові, і тільки після цього складає графік щеплень. Як правило, починають із комплексної вакцини проти чуми, парвовірусного ентериту, аденовірусних інфекцій, а ревакцинацію роблять через кілька тижнів. Дуже важливий момент — дегельмінтизація: за 7–10 днів до вакцинації цуценятам обов’язково дають препарат від глистів, інакше щеплення може бути менш ефективним. У Києві зручно шукати клініки за відгуками в локальних групах або на форумах — там часто радять конкретні адреси й лікарів, які добре працюють із вівчарками. Також звертайте увагу, чи видають у клініці ветеринарний паспорт і чи пояснюють схему подальших щеплень. Препарати для підготовки до вакцинації я зазвичай купую заздалегідь, щоб не бігати в останній момент, навіть якщо це щось на кшталт запиту таблетки від глистів для котів купити — краще все уточнити й підібрати правильно. У цьому плані виручає магазин зоотоварів Newvet.com.ua, де зручно знайти потрібні препарати та товари для догляду, а вже з ними спокійно йти на прийом до ветеринара.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2026