Среда, 23.07.2025, 14:32
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Сталеві диски для авто! - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Сталеві диски для авто!
AlfreddДата: Воскресенье, 25.09.2022, 11:37 | Сообщение # 1
1 РАЗРЯД
Статус: Offline
Хочу знайти собі хороші сталеві диски, не можу вже катаються на литих, хочу поміняти спробувати інші, хто знає де замовити що б нормальної якості, і метал був не м'який.

DrevonskiyДата: Воскресенье, 25.09.2022, 11:39 | Сообщение # 2
1 РАЗРЯД
Мій брат завдяки великому досвіду роботи на СТО, визначили що з сталевими дисками набагато рідше приїжджають на ремонт, автомобілі, а з литими дуже часто, просто лопають при ударі і все.

ErniZikДата: Воскресенье, 25.09.2022, 11:40 | Сообщение # 3
5 РАЗРЯД
Згоден, хоча і грубий не зовсім привабливий вигляд сталевих дисків виглядає не дуже Я вибрав їх, тому що вони набагато довше служать і дешевше ніж нові і більш красиві литі, але так думаю я.

ViktorrДата: Воскресенье, 25.09.2022, 11:41 | Сообщение # 4
6 РАЗРЯД
Цитата ErniZik ()
Згоден, хоча і грубий не зовсім привабливий вигляд сталевих дисків виглядає не дуже Я вибрав їх, тому що вони набагато довше служать і дешевше ніж нові і більш красиві литі, але так думаю я.
Всім привіт можу погодитися з попереднім коментарем, адже литі диски якщо купувати то тільки дуже дорогі які будуть коштувати чимало грошей.
Може і сталеві диски виглядають грубувато, але можна купити хороші Класні ковпаки і вони дадуть прекрасний вид, вийде дешево і сердито.
Ось сталеві диски (штамповані) https://avtodiski.net.ua/ua/disk/tip-stalnye замовляв у них, реально є з чого вибрати, мені даний магазин порадив один по роботі, каже що якість просто ідеальне, що він від'їздив вже 5 років, і їм нічого немає!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2025