|
Купівля ліків в інтернеті
|
|
| Drevonskiy | Дата: Понедельник, 30.01.2023, 00:27 | Сообщение # 1 |
 1 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Всім привіт! Зараз в аптеках все більше можна зустріти дорогі ліки, оскільки вони імпортні, а альтернативних наших, просто немає. Хочу купувати ліки в інтернеті, але не знаю хорошу аптеку. Порадьте надійну онлайн аптеку де вигідні ціни.
|
| |
|
|
| Alfredd | Дата: Понедельник, 30.01.2023, 00:31 | Сообщение # 2 |
 1 РАЗРЯД
| Я також це помітив, захотів для спини купити мелоксикам українського виробника, а в аптеці тільки імпорт, який коштує в три рази дорожче. Тому зараз всі ліки купую в інтернеті, оскільки маю можливість вибору, та й за ціною ліки там дешевші.
|
| |
|
|
| Drevonskiy | Дата: Понедельник, 30.01.2023, 00:34 | Сообщение # 3 |
 1 РАЗРЯД
| Я не маю досвіду покупки ліків в інтернеті, тому ставлюсь до всіх аптек онлайн з обережністю. Хочеться купувати ліки саме в перевіреному місці. Скажи, будь ласка, в якій онлайн аптеці ти купуєш собі ліки?
|
| |
|
|
| Alfredd | Дата: Понедельник, 30.01.2023, 00:39 | Сообщение # 4 |
 1 РАЗРЯД
| Я моніторив багато аптек в інтернеті, і знайшов для себе найкращу онлайн аптеку "Доброго дня" https://www.add.ua/ua/ всі ліки які мені потрібні завжди є в наявності. Є як імпортні, так і наші українські виробники, тому можна обирати. Всі ліки оригінальні, високої якості, та з хорошим терміном дії, тому я купую з запасом, та не переживаю що вони попсуються.
Доставляють різними способами, в самому сайті обирай як тобі зручно отримати ліки. Оплата при отриманні посилки.
|
| |
|
|