Як оформити спадщину
|
|
Лидор | Дата: Пятница, 03.02.2023, 22:49 | Сообщение # 1 |
 5 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Хто знає яка процедура оформлення спадщини, які мені потрібно зібрати і надати документи і скільки приблизно це буде мені коштувати? У мене померла моя бабуся і залишила мені свою квартиру в Тернополі, я її єдиний спадкоємець, але якщо чесно не знаю з чого почати, в юридичній сфері зовсім не підкований
|
|
| |
Марик | Дата: Пятница, 03.02.2023, 22:52 | Сообщение # 2 |
 ЛЮБИТЕЛЬ
| Потрібно збирати всі документи, які підтверджують ваше право на спадкування квартири і звертатися до будь-якого нотаріуса, приватного або державного в Тернополі. Головне написати заяву на вступ у спадок не пізніше ніж пів року
|
|
| |
Gramil | Дата: Пятница, 03.02.2023, 22:58 | Сообщение # 3 |
 5 РАЗРЯД
| А ваша бабуся не писала на Вас заповіт? Якщо так, то процедура значно має спроститися. І чому ви вважаєте, що ви єдиний спадкоємець, можливо ще вспливуть якісь родичі?Це теж потрібно врахувати.. До речі вам вірно написали, потрібно написати заяву про вступ у спадок не пізніше ніж пів року, якщо не встигнете, то потім через суд
|
|
| |
Клин | Дата: Пятница, 03.02.2023, 23:14 | Сообщение # 4 |
 5 РАЗРЯД
| Якщо подати заяву пізніше ніж пів року, то потім доведеться вступати у спадок через суд і потрібно ще довести свою поважну причину, чому не вийшло подати заяву на вступ у спадок вчасно. Поважною причиною вважається хвороба, тривале відрядження або служба в армії. Ви можете співпрацювати з нотаріусом державним або приватним. різниці особливої немає за вартістю послуг. Але в приватних все ж немає таких великих черг. Нотаріуса в Тернополі можете обрати через цей сайт https://notarius-ua.top/notariusy-ternopil/
|
|
| |