Суббота, 21.06.2025, 22:25
MOTOCROSS-GUM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | відносини пари - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
відносини пари
kristianДата: Пятница, 14.04.2023, 10:29 | Сообщение # 1
ЛЮБИТЕЛЬ
Статус: Offline
Рік тому наш син одружився. Молоді стали жити разом в окремій квартирі. Ми не могли натішитися їх щасливого життя. Невістка нам відразу сподобалася-ласкава, вміє добре вести домашнє господарство, турботлива. Але останнім часом, щось у них розладналося, стали часто сваритися, причому через дрібниці. Дуже не хотілося б, щоб їх шлюб розпався. Допоможіть знайти в Києві хорошого психолога, який має досвід налагодження сімейних відносин.

OlivienaДата: Понедельник, 17.04.2023, 12:16 | Сообщение # 2
ЛЮБИТЕЛЬ
Можливо ви занадто драматизуєте? Всі молоді пари проходять через це. Сварки допомагають так би мовити притертися один до одного. Згадайте себе у їхньому віці, всі ми через це проходили. Але якщо конфлікти дійсно занадто часто, то можливо і правда краще звернутись до психолога, щоб він допоміг їм пройти цей нелегкий час.

PettrrДата: Понедельник, 17.04.2023, 15:12 | Сообщение # 3
ЛЮБИТЕЛЬ
Сварки і конфлікти це не дуже добре, але через це проходять всі це точно. Особисто в мене конфліктів немає і взагалі не буває. Я не люблю скандали і скандальних людей особливо, якщо це навіть забавляє. Я думаю, що для початку вашим дітям необхідно просто посидіти і знайти причину конфліктів, якщо не виходить самим, тоді нехай психолог допомагає. Часто сваритися це вже не нормально.

PuzikovДата: Понедельник, 17.04.2023, 16:24 | Сообщение # 4
ЛЮБИТЕЛЬ
Кажуть знавці, що перший, третій та сьомий роки життя разом являються для молодят проблемними і якщо у процесі спільного життя виникають проблеми, то треба обов'язково порадитися з сімейним психологом на тему відносини пари у перші роки життя разом. При чому бажано, щоб спеціаліста відвідали обидва члена подружжя спочатку для бесіди з психологом. А якщо буде потрібно, то можна відвідати психологічний центр декілька разів.

Добавлено (17.04.2023, 16:27)
---------------------------------------------

Сообщение отредактировал Puzikov - Понедельник, 17.04.2023, 16:33

Евгения_Дата: Понедельник, 17.04.2023, 18:25 | Сообщение # 5
ЛЮБИТЕЛЬ
Дуже знайома ситуація. Багато пар проходять чере таку кризу у відношеннях. Подолати цей період зазвичай можуть не всі. Тому до психолога треба звертатися обов'язково. Київський психологічний центр Прєображеніє працює з такими питаннями. Кваліфіковані спеціалісти допомагають у вирішенні будь-якої ситуації. Голвне-вчасно звенрнутися по допомогу.

Валерия_Дата: Понедельник, 17.04.2023, 20:11 | Сообщение # 6
ЛЮБИТЕЛЬ
Ви знаєте, не всі психологи можуть знайти правильний підхід. Як, не дивно, но психолога теж треба обирати за гарними рекомендаціями.  Особисто зверталася  до психологічного центру у Київі. Там мені надали кваліфіковану допомогу. Було декілька особистих  сеансів. А ще я багато інформації читала на сайті «преображеніє» Від себе, можу дати пораду. Залиште дітей на спеціалістів. І ні в якому разі не встрягайте в їх відносини. Бо залишитесь крайніми.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright by MOTOCROSS-GUM © all rights reserved © Все права защищены 2009 - 2025