Служба доставка піци в Чорноморську
|
|
Drevonskiy | Дата: Четверг, 01.06.2023, 23:45 | Сообщение # 1 |
 1 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Привіт друзі! В мене завтра День народження прийдуть рідні та близькі. Готувати багато не хочу, максимум салат, а в основному планую замовити піцу. Порадьте мені хорошу службу доставки піци Чорноморську, де сама смачна піца.
|
|
| |
Alfredd | Дата: Четверг, 01.06.2023, 23:48 | Сообщение # 2 |
 1 РАЗРЯД
| Моя дружина любить на моє День народження наготовлювати багато страв, але в цьому році я вирішив замовити піцу і декілька закусок, плюс купив торт, і я вважаю більше нічого не потрібно. Можу порадити тобі піцерію де завжди замовляю піцу, а ти вже вирішуй підходить вона тобі чи ні.
|
|
| |
Drevonskiy | Дата: Четверг, 01.06.2023, 23:52 | Сообщение # 3 |
 1 РАЗРЯД
| Я чесно кажучи ще жодного разу не замовляв піцу додому, максимум їв її в різних піцеріях. Тому якщо тобі не важко, залиш посилання на сайт служби доставки піци міста Чорноморськ, я подивлюсь які в них піци, тому що хочу замовити декілька, з різними смаками.
|
|
| |
Alfredd | Дата: Четверг, 01.06.2023, 23:59 | Сообщение # 4 |
 1 РАЗРЯД
| Звичайно мені не важко. Такою службою доставки піци являється Domino’s Pizza https://dominos.ua/uk/chornomorsk/pizza/ яка має велику мережу піцерій по всій Україні, тому смачну піцу можна смакувати куди б ти не поїхав.
Подобається мені багато піц, але є сама улюблена піца "Шинка та гриби". На сайті можна вказувати скільки ти хочеш, щоб було кожних інгредієнтів в піці, та якого розміру вона має бути. Плюс для тебе можуть приготувати унікальну піцу з тих інгредієнтів що забажаєш. Доставка швидка, не більше пів години. Піца завжди гаряча, та в ній так багато начинки.
|
|
| |