Вибір гіроборда
|
|
Drevonskiy | Дата: Понедельник, 26.06.2023, 04:31 | Сообщение # 1 |
 1 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Привіт друзі! Мій син протягом тривалого часу висловлював бажання мати гіроборд, і я вирішила зробити йому приємність. Порадьте мені добрі моделі цього транспортного засобу та інтернет-магазин, де його можна придбати.
|
|
| |
Alfredd | Дата: Понедельник, 26.06.2023, 04:39 | Сообщение # 2 |
 1 РАЗРЯД
| Я також придбав гіроборд своєму синові, але коли випробував його сам, сподобалося, і я придбав собі один. Тепер ми разом на вихідних насолоджуємося катанням по парку. Гіроборд - це чудовий транспортний засіб для будь-якого віку.
|
|
| |
Drevonskiy | Дата: Понедельник, 26.06.2023, 04:41 | Сообщение # 3 |
 1 РАЗРЯД
| Я вже розглянув кілька варіантів в інтернеті, але ще не вирішив, хвилююся, що можу зробити неправильний вибір. Підкажи, яку саме модель ти придбав для себе і в якому інтернет-магазині. Твоя допомога буде дуже корисною.
|
|
| |
Alfredd | Дата: Понедельник, 26.06.2023, 04:45 | Сообщение # 4 |
 1 РАЗРЯД
| Синові купував гіроборд ROVER XL6 10.5 Graffiti White-Red 2022 https://allo.ua/ua/girobordy/ в інтернет-магазині Алло і дуже задоволений покупкою. Гіроборд виглядає стильно та яскраво, дизайн Graffiti White-Red додав йому оригінальності. Якість матеріалів і збірки вражає - гіроборд дуже міцний і надійний. Навіть після тривалого використання, він все ще виглядає новим. Батарея тримає довго, що дозволяє сину насолоджуватися гіробордом протягом тривалого часу. Керування просте і зручне, син швидко освоївся з управлінням.
|
|
| |