viktoriakropova85 | Дата: Вторник, 17.10.2023, 16:36 | Сообщение # 1 |
3 РАЗРЯД
Группа: Пользователи
Сообщений: 129
Статус: Offline
| Обладнання для ресторанів – це великий асортимент товарних позицій, які необхідні забезпечення повноцінної роботи будь-якого закладу. Замовити професійне обладнання для ресторанів ви можете на порталі фірми гіперпосилання в цій же публікації. Широкий асортимент товарів на сайті дозволяє придбати спеціалізовану фритюрницю та інші види техніки: 1. Пароконвекційна піч. Комбінована піч – це пристрій, що поєднує функції пароварки і конвекційного обігріву. Пароконвектомат використовується для приготування страв різноманітними техніками: на пару, із застосуванням конвекційного повітря чи суміщеним способом. Це обладнання дозволяє зберігати вологу в продуктах, роблячи їх соковитими і смачними. 2. Конвекційна піч. Конвекційна піч https://np.com.ua/product....kczijni - це технічний пристрій, який застосовує циркуляцію повітря для рівномірного розподілу жару всередині камери. Це найкращий варіант для приготування випічки булок, пирогів та різних кондитерських виробів, оскільки піч гарантує постійне прогрівання продуктів. 3. Піч для піци. Піч для піци застосовується виключно для приготування піци. Вона функціонує при підвищених температурах, забезпечуючи відмінну основу для випічки та хрумку на смак кірку на піці. 4. Індукційна плита професійна. Професійна індукційна кухонна панель застосовує індукційні поля для прискореного та акуратного нагрівання посуду на плиті. Вона має хорошу енергоефективність і дає можливість акуратно регулювати температуру при готуванні. 5. Професійний притискний гриль. Гриль притискний професійний – це обладнання, яке застосовується для грилю продуктів під навантаженням. Він надає відомий візерунок на поверхні приготовлених продуктів і дає можливість запікати їх швидко та рівномірно. 6. Сувід. Сувід – це метод приготування, при якому продукти упаковуються у вакуумі і готуються за певної температури, керованої дуже точно. Подібний метод дозволяє зберігати максимум вологи, текстури та аромату продуктів. Зазвичай застосовується для м'ясних страв, морепродуктів та овочів, забезпечуючи чудовий результат. 7. Рисоварка професійна. Професійна рисоварка - це професійний пристрій, призначений для приготування рису у великих обсягах. Це особливо важливо для закладів, кафетеріїв та інших закладів, де рис використовується у різноманітних стравах. Організація багато часу забезпечує всім замовникам широкий вибір високоякісного обладнання. Навіть якщо вам потрібна електрична промислова плита, замовити її ви можете перейшовши за посиланням в даній публікації.
|
|
| |