Пошук процесора в інтернеті
|
|
Alfredd | Дата: Воскресенье, 29.10.2023, 14:49 | Сообщение # 1 |
1 РАЗРЯД
Статус: Offline
| У мене в комп'ютері згорів процесор, тому можна сказати терміново потрібний новий. Порадьте будь ласка мені хороший процесор, і онлайн магазин в якому його можна швидко купити.
|
|
| |
Drevonskiy | Дата: Воскресенье, 29.10.2023, 14:51 | Сообщение # 2 |
1 РАЗРЯД
| У мене того року влітку згорів процесор, була дуже спекотна погода і він не витримав, тому купував новий. Можу тобі підказати магазин, у якому купував, а ти вже підбирай під свій бюджет.
|
|
| |
Alfredd | Дата: Воскресенье, 29.10.2023, 14:53 | Сообщение # 3 |
1 РАЗРЯД
| Я чесно кажучи не дуже розуміюся на процесорах, тому і шукаю поради на форумі. Скажи будь ласка, який процесор у тебе, і якщо не складно, залиш посилання на магазин де його можна купити. Буду дуже вдячний!
|
|
| |
Drevonskiy | Дата: Воскресенье, 29.10.2023, 14:54 | Сообщение # 4 |
1 РАЗРЯД
| Купував процесор AMD Ryzen 5 5600X https://telemart.ua/ua/processor/ минулого року в інтернет-магазині Telemart. Дуже задоволений покупкою! Процесор чудово справляється з будь-якими завданнями, будь то ігри, мультимедійні проекти або продуктивна робота. Завдяки 6 ядрам і 12 потокам, продуктивність вище будь-яких похвал. Тактова частота 3.7 ГГц (з можливістю розгону до 4.6 ГГц) забезпечує плавне та швидке функціонування.
Тепловідведення у процесора також заслуговує на похвалу – навіть при інтенсивних навантаженнях температура залишається на прийнятному рівні. 32 МБ кеш-пам'яті роблять роботу з даними ефективнішою і знижують час очікування.
|
|
| |