kirillo | Дата: Вторник, 01.07.2025, 13:44 | Сообщение # 1 |
 ЛЮБИТЕЛЬ
Статус: Offline
| Здоров’я нервової системи — запорука гарного самопочуття і високої якості життя. Порушення роботи периферичної нервової системи можуть викликати біль, оніміння, слабкість у кінцівках, порушення рухливості та інші симптоми, які значно погіршують повсякденне життя. У клініці VERTEBRA у Києві ви можете отримати кваліфіковану консультацію лікаря-невролога, пройти комплексну діагностику та ефективне лікування захворювань периферичних нервів невролог святошино https://vertebra.ua/dіagnostika/konsultacziya-nevr.html .Наші філіали розташовані в зручних районах Києва — Оболонь, Позняки, Печерськ, Борщагівка, що дозволяє обрати найближчий до вас центр для швидкого запису на прийом.Консультація невролога включає детальний збір анамнезу, оцінку симптомів та функціональний огляд. Для уточнення діагнозу застосовуються сучасні методи діагностики — електронейроміографія, ультразвукове дослідження нервів, лабораторні аналізи, а також, за необхідності, МРТ. Це дає можливість виявити причини порушень роботи периферичних нервів і розробити індивідуальний план лікування.Серед основних захворювань, які лікують наші неврологи:- невропатії різного походження,
- радикуліти,
- тунельні синдроми (наприклад, синдром зап’ястного каналу),
- поліневропатії,
- наслідки травм і компресій нервів,
- больові синдроми, пов’язані з нервовими порушеннями.
Лікування в клініці VERTEBRA базується на сучасних методах: медикаментозна терапія, фізіотерапія, лікувальна фізкультура, мануальна терапія, реабілітаційні заходи. Особлива увага приділяється комплексному підходу для зняття болю, відновлення функцій і покращення якості життя пацієнтів.Наші лікарі-неврологи мають великий досвід у діагностиці і лікуванні периферичних нервових захворювань, уважно ставляться до кожного пацієнта і супроводжують його на всіх етапах лікування.Записуйтеся на консультацію невролога у Києві в одному з наших зручних філіалів — Оболонь, Позняки, Печерськ, Борщагівка. Для запису та додаткової інформації відвідайте сайт vertebra.ua або зателефонуйте до клініки.Клініка VERTEBRA — надійна підтримка вашого здоров’я, професійний підхід і сучасні методи лікування нервових захворювань. Здоров’я нервів — це якість життя без болю і обмежень!
|
|
| |
SakuraS | Дата: Четверг, 17.07.2025, 17:21 | Сообщение # 2 |
 5 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Когда меня интересовало лечение боли в спине , то я обращалась в Центр Кинезитерапии PHYSIOPLACE. Очень уютный и профессиональный центр. Здесь мне помогли не только физически, но и морально. Атмосфера доброжелательная, а подход — действительно индивидуальный.
|
|
| |