|
Набридли одноразки — перейшов на XROS 4
|
|
| KaterynaSoko9 | Дата: Пятница, 11.07.2025, 19:00 | Сообщение # 1 |
 ЛЮБИТЕЛЬ
Статус: Offline
| Парив одноразки понад рік. Elfbar, Frunk, Waka — все спробував. Але останнім часом почало напрягати: смак зникає на півфлакона, батарея сідає ще до вечора. Думаю перейти на под-систему, зокрема придивляюсь до XROS 4. Хто вже юзає? Бачив, є под XROS 4 в Guru Vape — як там із якістю і чи реально вигідніше?
|
| |
|
|
| KaterynaYarova66 | Дата: Пятница, 11.07.2025, 19:01 | Сообщение # 2 |
 ЛЮБИТЕЛЬ
| Бро, знайома ситуація. Я теж був фанатом одноразок, але в якийсь момент зрозумів — просто спалюю гроші заради зручності. За місяць йшло 5-6 штук. А це вже вартість пода. Перейшов на под XROS 4 в Guru Vape — і це було краще рішення за останній рік. Ось чому: Автономність. XROS 4 реально тягне мінімум день-півтора. Після Elfbar це небо і земля. Смак. Я парю Chaser MIX Ultra — смак стабільний до останньої краплі, не втрачається вже на півдорозі, як у багатьох одноразок. Економія. Флакон 30 мл = 5 одноразок по смаку, але коштує в 3 рази дешевше. Картридж можна юзати по кілька разів, поки не пригорить. Guru Vape — тут взагалі все чітко. Пристрій оригінальний, запакований, з голограмою. Замовлення оформив швидко, отримав за 1 день. Ще й дали купон на знижку для наступної покупки. До речі, якщо не хочеш одразу замішувати сам, у них є готові рідини під XROS — просто заправив і париш. Я ще замовив запас картриджів і тепер взагалі забув про постійні витрати. Так що, якщо тобі набридло кожного разу шукати нову одноразку, яка не тупить — XROS 4 в Guru Vape це next level. І реально вигідніше, і кайфовіше.
|
| |
|
|
| СhertOFFka | Дата: Четверг, 23.10.2025, 20:10 | Сообщение # 3 |
 6 РАЗРЯД
| Привет! Могу Вам посоветовать магазин Vipkalyan https://vipkalyan.com/elektronnye-sigarety/odnorazovye/ , в котором я сама часто закупаю электронные сигареты , на товар никогда не жаловался никто, всегда всё качественно и вкусно, так что рекомендую. И с ценами у них все окей и все в наличии всегда! Так что посмотрите!
|
| |
|
|