| Anton42 | Дата: Вторник, 24.02.2026, 15:46 | Сообщение # 1 |
 5 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Мій сайт зроблений 2 роки тому — виглядає ще нормально, але дизайнери кажуть, що вже «старомодний». Чи дійсно треба переробляти кожні 2–3 роки, чи можна просто оновлювати контент і залишити як є?
|
| |
|
|
| Viktorr44 | Дата: Вторник, 24.02.2026, 18:42 | Сообщение # 2 |
 5 РАЗРЯД
Статус: Offline
| Повністю переробляти не обов’язково кожні 2 роки, але підтримувати актуальність — так. Тренди змінюються: зараз у б'юті-сайтах більше «повітря», великі фото, мінімалізм, великі кнопки CTA, відео-фони рідко, більше довіри через живі елементи (відео-звернення, відгуки з фото). Якщо сайт 2-річної давнини має дрібний текст, маленькі кнопки, слайдери з 10 фото — він уже виглядає старше конкурентів, і люди підсвідомо думають «тут щось не те». Я оновлювала свій сайт частково: змінила шрифти, додала більше білого простору, прибрала зайві блоки, оновила фото — без повного редизайну, але вигляд посвіжішав, і конверсія підросла. Якщо бюджет обмежений — краще еволюційне оновлення, ніж чекати, поки сайт стане зовсім неактуальним. Ось приклад сайту, який виглядає дуже сучасно саме за рахунок свіжого підходу до дизайну https://estetic-web-design.com.ua — нічого зайвого, усе дихає, кольори спокійні, але трендові, і відчувається, що сайт не застарів. Думаю, саме так варто тримати руку на пульсі — не переробляти з нуля, а вдосконалювати щороку.
|
| |
|
|